Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Línies de Negoci

APIs
Respiratoris

Especialitzats en APIs per al tractament de patologies del sistema respiratori, com formoterol, salmeterol, arformoterol, indacaterol, glicopirrolat, olodaterol, umeclidinium, vilanterol, etc.

Oftàlmics
Monodosis

Gamma de col·liris estèrils en envàs monodosi per al tractament dels símptomes de l'ull sec i col·liris en desenvolupament per al tractament d'altres afeccions oculars.

Buco
Dispersables

Tecnologia desenvolupada i patentada pel Grup Invent Farma per comprimits bucodispersables d'alta resistència mecànica, ràpida desintegració i sabor agradable.

Qualigen
Genèrics
Espanya

Comercialització de medicaments en l'àmbit nacional.

"L'estratègia d'Invent Farma centrada en la innovació, la qualitat i el servei és part del nostre compromís"

Nosaltres

fabricant de generics
400

Més de 400 treballadors preparats, dedicats i motivats

160

Més de 160 patents a escala global

Els productes protegits per patents vàlides es desenvolupen sense cap finalitat comercial. Aquests productes estan en fase de desenvolupament per usos relacionats amb les activitats previstes en l'article 10.6 de la Directiva 2001/83/EC modificada per la Directiva 2004/27/EC del Parlament Europeu i del Consell de 31 de març de 2004. Els productes protegits per patents vàlides a Espanya no s'ofereixen fora de l'àmbit de les activitats previstes en l'article 52.1 b) de la Llei de patents espanyola, és a dir, activitats realitzades per obtenir una autorització de comercialització a Espanya o fora d'Espanya. Cap dels productes o de les mostres no s'ofereixen per al comerç als països en els quals poguessin entrar en conflicte amb patents vàlides. © Laboratorios Lesvi S.L. / Inke S.A. Tots els drets reservats.